O NAMA

Naša priča

Od 2013. godine Kantic Line nudi kreativne i inovativne ideje kako bi omogućile maksimalno uživanje u bogatstvu naše zemlje, pružajući  personaliziranu i učinkovitu uslugu, uz podršku stručnjaka bogatog iskustva u području turizma.

Naše usluge

Među uslugama koje nudimo izdvaja se i međunarodni prijevoz putnika za Njemačku,što je naša i primarna djelatnost.

...

Uvijek razmišljamo o vama, o vašim potrebama, ali iznad svega o vašim očekivanjima. Znamo da je svaki detalj važan i stoga se potrudimo da se brinemo za sve one “male stvari” koje će uvijek činiti razliku kako bi vaše putovanje bilo iznimno. Našu uslugu karakterizira fleksibilnost i kreativnost u izradi itinerara; za to smo vrijedni u odabiru našeg transportnog osoblja, vodiča i svih onih osoba uključenih u organizaciju putovanja.

Naša misija

Mi smo tim koji stvara jedinstvena i društveno odgovorna putovanja koja pružaju usluge iznad očekivanja. Brza usluga,povoljne karte i ljubazno osoblje su naša garancija za vaše udobno putovanje.

Naš cilj

Ojačati našu poziciju vodeće turističke agencije koja pruža kvalitetne, kreativne, inovativne, konkurentne i društveno odgovorne usluge u regiji i inozemstvu.